Zorgeloosch vooruit

Zorgeloosch klant?

Woonprofessor werkt samen met Zorgeloosch. Dankzij deze samenwerking kunnen we jou nog beter helpen met eventuele vragen die je hebt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je tevreden bent met jouw hypotheek en dat je dat ook blijft!

Als de tussenpersoon van jouw hypotheek staan wij klaar voor al jouw vragen en verzoeken. Bekijk hieronder waar we jou mee kunnen helpen of neem direct contact met ons op.

Bij ons kan je altijd terecht voor zaken als:

Twijfel over de hoogte van jouw rente? Wij checken het voor je en garanderen de laagst mogelijke rente voor jouw hypotheek. Hierdoor ga je misschien minder per maand betalen of los je sneller af.

Naast je hypotheek nog een andere lening zoals een krediet, creditcard, postorderkrediet of roodstand? Wij voegen al jouw kredieten kosteloos voor je samen in Ć©Ć©n overzichtelijke lening of in de hypotheek. Dit bespaart je maandelijks veel geld.

Past je maandtermijn niet goed meer in jouw huidige budget? Of wil je sneller aflossen met een hogere maandtermijn? Wij bekijken je mogelijkheden.

Ben je jouw baan verloren of heb je een onderneming en heb je moeite om in jouw maandelijkse inkomen te voorzien, zodat je de hypotheek goed kan betalen? We helpen je in dit geval kosteloos met diverse mogelijkheden om je maandlast verlaagd te krijgen.

Wil je je geen zorgen maken of de lening nog wel betaalbaar is in geval van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid? Of wil je niet dat jouw nabestaanden worden belast met de lening na overlijden? Via Woonprofessor kun je jouw hypotheek beschermen tegen de financiƫle gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en/of overlijden.

Ga je verhuizen? Zijn er veranderingen in de inkomens- en/of gezinssituatie? Laat het ons gerust weten. Wij controleren dan direct of jouw hypotheek nog aansluit bij de nieuwe situatie.

Bovenstaande is slechts een greep uit de redenen waarvoor je contactĀ met ons kunt opnemen. Dat je tevreden bent met jouw hypotheek is voor ons het allerbelangrijkste. Uiteraard blijven we doorgaan met de standaard nazorg zaken die bij Zorgeloosch gedaan werden. We zoeken contact met je 3 maanden voordat jouw hypotheekrente afloopt. We zullen je nieuwsbrieven verzenden met relevante zaken die op jouw lening van toepassing (kunnen) zijn en zijn beschikbaar voor andere vragen.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 

Neem Contact Op

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]